Duurzaam West Betuwe; mooie samenwerking van regionale energie coöperaties.

Maandagavond jl. is de voorgenomen fusie van Duurzaam West Betuwe tijdens de gezamenlijke ledenvergadering beklonken. Een mooie samenwerking van energie coöperatie 11 duurzaam en coöperatie Duurzame Energie Neerijnen. Zij gaan samen verder en zich op de nieuwe Gemeente West Betuwe richten. Er zijn veel plannen en is er inmiddels al gestart met het organiseren van Energiecafés. In samenwerking met het Energieloket van het Nieuwe Wonen worden avonden georganiseerd met heel brede en concrete informatie over energiebesparing, thuis energie opwekken en welke subsidiemogelijkheden daarvoor zijn. Ondertussen is er ook hard gewerkt aan een nieuwe huisstijl en website, deze staat vanaf vandaag online; www.duurzaamwestbetuwe.nl

 

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Of bel direct

085-016 1411

 

KVK: 64039811

IBAN: NL23RABO0306077612     BTW: 8554.97.427