Bedrijven en Instellingen

Betuwestroom is groene stroom uit lokale bron. Huismerk Energie zorgt ervoor dat Betuwestroom voor ons beschikbaar is. Ook voor bedrijven. Betuwestroom wordt geproduceerd door Windpark Nijmegen-Betuwe en Biomassacentrale Cuijk. Door nieuwe projecten te ontwikkelen zal Betuwestroom steeds dichterbij geproduceerd worden. Bijvoorbeeld op uw eigen dak. Informeer naar de mogelijkheden! Vanaf najaar 2019 start de productie van Betuwewind, totaal 7 windturbines langs de A15 bij Avri en Knooppunt Deil.

Zowel voor groot- als kleinverbruikers

Lees hier meer over onze bronnen en bestel direct: huismerkenergie.nl/betuwestroom. Voor grotere verbruikers en voor alle vragen, neem contact op met onze energieadviseur.

Energie Besparen

Met de Energieplanner kunt u geld besparen op uw energierekening. De Energieplanner is een tool die het inzicht in uw energieverbruik vergroot. Onze adviseur maakt voor u een besparingsplan met een aantal maatregelen waarmee u snel uw energierekening kunt verlagen. De Energieplanner wordt aangeboden met de garantie dat u de kosten ervan binnen twee jaar heeft terugverdiend. Heeft u belangstelling voor de Energieplanner? Neem contact op met onze energie-adviseurs.

Bekijk hier de demo en neem contact op.

Energie Opwekken

Bedrijven en instellingen kunnen zelf ook energie opwekken op hun dak of op ongebruikte grond. Dit zal echter alleen rendabel zijn als er van belasting- en subsidiemaatregelen gebruik gemaakt kan worden. De mogelijkheden zijn afhankelijk van het type aansluiting en de mate van samenwerking met burger(coöperaties)s. Voor Buurthuizen en Sportclubs zijn er nog extra mogelijkheden. Ideaal is om eigen opwek te combineren met energiebesparen. Betuwestroom helpt u graag. Vraag offerte voor het maken van een quickscan; gerlach.velthoven@energiesamenrivierenland.nl

 

Heeft u belangstelling?

Neem contact op met een van onze energieadviseurs

Gerlach

Gerlach Velthoven

Opwekadviseur

Gerlach is sinds 2013 in de energiebranche actief, als bestuurder bij 11duurzaam en Betuwewind. Hij heeft zich toegelegd op de ontwikkeling van zon- en windenergie in grotere projecten. Hier komt veel kennis bij kijken op het gebied van financiering en subsidies, wettelijke beperkingen, omgevingsmanagement en aansluittechniek. Hij realiseerde ondertussen diverse zonnedaken en windparken.

Tel. 06(-)43026049

gerlach.velthoven@energiesamenrivierenland.nl

Alexander

Alexander van Setten

Projectleider Bedrijvenaanpak

Alexander is 2018 gestart als projectleider aan het regionale energieloket voor bedrijven en instellingen, in overleg met ondermeer gemeentes, provincie, de omgevingsdienst en ondernemingsverenigingen. Daarnaast adviseert hij bedrijven en instellingen over energiebesparing en duurzame opwek.

Tel. 06(-)46338187

alexander.vansetten@energiesamenrivierenland.nl

Marjan

Marjan van Duijn

Relatiebeheer, marketing & communicatie

Marjan is sinds 2019 werkzaam als relatiebeheerder voor Betuwestroom, onderdeel van Energie Samen Rivierenland. Tevens ondersteund zij bij diverse marketing & communicatie activiteiten. Voor haar staat centraal het verbinden en samenwerken met andere lokale partijen zoals o.a. regionale coöperaties, gemeenten, lokale bedrijven en particulieren die willen bijdragen aan duurzaamheid en energiebesparing.

Tel. 06(-)44001889

marjan.vanduijn@energiesamenrivierenland.nl

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Of bel direct

085-016 1411

 

KVK: 64039811

IBAN: NL23RABO0306077612     BTW: 8554.97.427