Bedrijven en Instellingen

Ben je eigenaar van een bedrijf? Bezit of huur je een bedrijfspand?; Heb je hoge energiekosten?; Wil je produceren op groene stroom? Stap dan over op Betuwestroom.

Betuwestroom is groene stroom uit lokale bron. Ook voor bedrijven, verenigingen en instellingen. Betuwestroom wordt opgewekt door energie projecten van lokale energie coöperaties o.a.:

 

Zowel voor groot- als kleinverbruikers

De voordelen op een rij:

  • Ieder bedrijf, vereniging, instelling kan meedoen;
  • Voor grootverbruik offerte op maat;
  • Ook eigen groene stroom als je bedrijfspand zelf geen geschikt dak voor zonnepanelen heeft;
  • Gemiddeld een flinke besparing op de stroomrekening;
  • Boetevrij overstappen tot 250 euro;
  • Echt groene stroom, die bij jou in de buurt wordt opgewekt;
  • Jouw onderneming kan iets bijdrage aan een beter milieu;
  • Geen stress over stijgende energiekosten

Samen voor een duurzame Betuwe!

Ben jij een trotse ondernemer in de Betuwe? Bouw dan mee aan een duurzame en nog mooiere regio en kies voor jouw bedrijf voor Betuwestroom. Door nieuwe projecten te ontwikkelen zal Betuwestroom steeds dichterbij geproduceerd worden. Van hier, voor ons allemaal!

 

Stap nu over op Betuwestroom!**

*De door ons opgewekte stroom wordt bij jou thuis geleverd door het energiebedrijf; De Groene Stroomfabriek (onderdeel van Greenchoice).

*Voor grotere verbruikers en voor alle vragen, neem contact op met onze energieadviseur via info@betuwestroom.nl

Energie Opwekken

Bedrijven en instellingen kunnen zelf ook energie opwekken op hun dak of op ongebruikte grond. Dit zal echter alleen rendabel zijn als er van belasting- en subsidiemaatregelen gebruik gemaakt kan worden.

De mogelijkheden zijn afhankelijk van het type aansluiting en de mate van samenwerking met burger(coöperaties)s. Voor Buurthuizen en Sportclubs zijn er nog extra mogelijkheden. Ideaal is om eigen opwek te combineren met energiebesparen.

Betuwestroom helpt u graag. Vraag offerte voor het maken van een quickscan; info@betuwestroom.nl

 

Energie Besparen

Met de Energieplanner kunt u geld besparen op uw energierekening.

De Energieplanner is een tool die het inzicht in uw energieverbruik vergroot. Onze adviseur maakt voor u een besparingsplan met een aantal maatregelen waarmee u snel uw energierekening kunt verlagen. De Energieplanner wordt aangeboden met de garantie dat u de kosten ervan binnen twee jaar heeft terugverdiend.

Heeft u belangstelling voor de Energieplanner? Neem contact op met onze energie-adviseurs.

Bekijk hier de demo en neem contact op.

 

Heeft u belangstelling?

Neem contact op met een van onze energieadviseurs

Gerlach

Gerlach Velthoven

Opwekadviseur

Gerlach is sinds 2013 in de energiebranche actief, als bestuurder bij 11duurzaam en Betuwewind. Hij heeft zich toegelegd op de ontwikkeling van zon- en windenergie in grotere projecten. Hier komt veel kennis bij kijken op het gebied van financiering en subsidies, wettelijke beperkingen, omgevingsmanagement en aansluittechniek. Hij realiseerde ondertussen diverse zonnedaken en windparken.

Tel. 06(-)43026049

gerlach.velthoven@energiesamenrivierenland.nl

Alexander

Alexander van Setten

Projectleider Bedrijvenaanpak

Alexander is 2018 gestart als projectleider aan het regionale energieloket voor bedrijven en instellingen, in overleg met ondermeer gemeentes, provincie, de omgevingsdienst en ondernemingsverenigingen. Daarnaast adviseert hij bedrijven en instellingen over energiebesparing en duurzame opwek.

Tel. 06(-)46338187

alexander.vansetten@energiesamenrivierenland.nl

Marjan

Marjan van Duijn

Relatiebeheer, marketing & communicatie

Marjan is sinds 2019 werkzaam als relatiebeheerder voor Betuwestroom, onderdeel van Energie Samen Rivierenland. Tevens ondersteund zij bij diverse marketing & communicatie activiteiten. Voor haar staat centraal het verbinden en samenwerken met andere lokale partijen zoals o.a. regionale coöperaties, gemeenten, lokale bedrijven en particulieren die willen bijdragen aan duurzaamheid en energiebesparing.

Tel. 06(-)44001889

marjan.vanduijn@energiesamenrivierenland.nl