Betuwestroom wordt

om | nieuwe energie

Waarom Energie Samen Rivierenland?

Energie Samen wil een duurzaam, betaalbaar en betrouwbaar energiesysteem realiseren in Rivierenland.

We doen dit vanuit de visie dat een energiesysteem gebaseerd op lokale opwek, lokaal gebruik en regionaal beheer van het systeem leidt tot evenwicht en duurzaamheid.

Betuwestroom wordt om | nieuwe energie

OM nieuwe energie is de nieuwe partner van de energiecoöperaties in de regio Rivierenland voor het leveren van duurzame stroom uit jouw buurt.

OM energie is een coöperatieve energieleverancier waarin nu al meer dan 80 energiecoöperaties verenigd zijn. Samen werken zij aan het leveren van 100% duurzame energie uit jouw buurt tegen zo laag mogelijke tarieven waarover zij zelf zeggenschap hebben. Bij onze vorige partner Greenchoice was dit niet mogelijk.

Stap over op groene energie via je lokale coöperatie

Door over te stappen naar OM energie steun je de lokale coöperatie en draag je bij aan het realiseren van een betaalbaar en betrouwbaar energiesysteem in Rivierenland. We streven daarbij naar zo laag mogelijke tarieven. En hoe meer mensen meedoen, hoe lager de tarieven!

Bij onderstaande coöperaties kun je terecht voor groene stroom uit jouw buurt geleverd via OM energie. Klik op het logo voor meer informatie en om je aan te melden.

logo-om

Zakelijk overstappen naar 100% groene stroom van OM energie?

Energie Samen Rivierenland helpt je met een passende oplossing. Klik hier voor meer informatie