Samen Rivierenland nog groener maken? Kies voor duurzame energie, kies voor Betuwestroom!

 

Stap over en steun hiermee de energiecoöperatie in jouw regio

Kies voor:

  • Scherp tarief
  • 100% duurzaam & lokaal
  • Opgewekte zon- en windstroom uit eigen regio en bos gecompenseerd gas

 

Samen op weg in de energietransitie

Energie Samen Rivierenland wil bewoners en ondernemers mobiliseren om met elkaar te werken aan de energietransitie. Alle energie die we gebruiken zal op termijn op duurzame wijze in de regio opgewekt worden en iedereen moet energie besparen. Dit is kortgezegd ons doel. We doen hiervoor projecten die ons direct raken. Dit zijn projecten waarin we maximaal samenwerken met andere energiecoöperaties uit eigen regio en waar de leden direct de resultaten van ervaren.

Door samenwerking met de landelijke energieleverancier Greenchoice kunnen we voor onze leden nu reeds collectieve inkoop van groene energie realiseren in de vorm van lokaal opgewekte groene stroom en bosgecompenseerd gas. Doe je ook mee?

Overstappen

Bij een overstap naar Greenchoice zegt Greenchoice jouw contract op bij jouw huidige leverancier. Je hebt hier geen omkijken naar. Greenchoice achterhaalt voor jou de einddatum van het contract. En natuurlijk wordt hierbij rekening gehouden met jouw opzegtermijn. Zo wordt voorkomen dat jij vroegtijdig overstapt en een opzegvergoeding in rekening gebracht krijgt van jouw huidige leverancier. Greenchoice neemt de boete van je huidige leverancier over wanneer je overstapt op een contract van 3jaar. Deze voorwaarde is alleen geldig voor een consumenten contract.

 

Scherpe tarieven

Duurzaam hoeft niet duur te zijn: bij Greenchoice ben je altijd verzekerd van een scherp tarief. Of je nu voor een 1jarig of 3jarig vast tarief kiest, je krijgt gegarandeerd 100% duurzame energie zonder dat je teveel betaalt.

Greenchoice
160690_betuwestroom-extralogo

Ontvangt u stroom van Greenchoice maar wilt u overstappen op Betuwestroom? Mail dan naar cooperatie@greenchoice.nl

 

Overstappen als nieuwe klant naar Betuwestroom? Vraag dan via onderstaande button een offerte op.