Particulieren

Betuwestroom is groene stroom uit lokale bron. Greenchoice zorgt ervoor dat Betuwestroom voor ons beschikbaar is en biedt ook CO2 gecompenseerd gas.

 

Ons doel is om opwek en gebruik -gelijktijdig- in de regio op elkaar af te stemmen. Zo houden we ook in de toekomst het energiesysteem betrouwbaar en betaalbaar. Betuwestroom wordt nu opgewekt bij diverse energie-opwekprojecten zoals o.a. de windmolens van Betuwewind.

Door over te stappen naar Betuwestroom ondersteun je de opbouw van een lokaal duurzaam en betaalbaar energiesysteem.

 

Kies voor Betuwestroom, van hier en voor ons allemaal!

Vanwege de hoge stroomprijzen en de risico's op de markt is het tijdelijk niet mogelijk om nieuwe klanten voor Betuwestroom aan te nemen. Heb je wel interesse? Stuur even een e-mail aan info@betuwestroom.nl

Energie Besparen

Check het energieverbruik van je woning. Doe de gratis online quickscan van het energieloket. Dat geeft in enkele minuten inzicht geven in je bespaarkansen. Hoeveel euro kun je in je zak houden? Wat kan jouw energielabel worden? Je komt er snel achter! Ga naar energieloketrivierenland.nl

Lokale coöperaties

Betuwestroom worden ook aangeboden door lokale coöperaties met een eigen werkgebied, je vindt ze hieronder. Lokale coöperaties hebben naast Betuwestroom hun eigen projecten en diensten die ze in hun werkgebied aanbieden, neem eens een kijkje als je in die buurt woont.

 

Duurzaam West Betuwe

werkgebied gemeente West Betuwe

 

Coöperatie Bommelerwaar

werkgebied gemeente Zaltbommel en Maasdriel

Vrijstad Energie

werkgebied gemeente Culemborg

Fruitstad Energie

werkgebied gemeente Tiel

 

Coöperatie eCoBuren

werkgebied gemeente Buren

Meer weten?

Neem contact op met een van onze energieadviseurs of vertegenwoordigers van de lokale samenwerkende energiecoöperaties

160690_betuwestroom-logo